+387 55/490-197office@experapharmacy.com
Pratite nas:Expera Pharmacy Faccebook profilExpera Pharmacy Instagram profil
Mi brinemo o svakom
pacijentu!
×

Promocije

Kupovinom Wellion Luna trakica na poklon Wellion Luna aparat

Wellion Expera Pharmacy apoteke
Tema
Wellion
Akcija
Kupovinom Wellion Luna traka za mjerenje šećera u krvi na poklon Wellion Luna aparat
Period
Do isteka zaliha
Lokacije
Sve Expera apoteke
Opis
Wellion mjerač glukoze u krvi sa funkcijom mjerenja ukupnog holesterola

Sa Wellion LUNA glukometrom, ne određujemo samo nivo šećera u krvi, već i vrijednost holesterola – Wellion LUNA nudi oboje.

Praktičnog oblika, sa ekranom lakim za čitanje, dugmetom za izbacivanje korištenih test trakica i neklizajućim gumenim nožicama dodatno olakšava upotrebu i čini Wellion LUNA aparat pouzdanim partnerom u svim okolnostima.

Kroz godine istraživanja i razvoja MED TRUST je uspio da omogući mjerenje na nivou hematokrita između 20-65%. Ova nova tehnologija test trakica daje tačne rezultate kod različitih gustina krvi – plus za sigurnost!

Zahvaljujući velikom ekranu i velikim ciframa, rezultati mjerenja šećera u krvi i holesterola mogu biti lako pročitani na ekranu. Mnogi ljudi će imati koristi od ove izuzetne čitljivosti u svakodnevnom životu.

U memoriju je smješteno 360 posljednjih mjerenja šećera u krvi i 50 rezultata mjerenja holesterola.

LUNA Test trakice GLU – za mjerenje glukoze u krvi

Wellion LUNA test trakice su proizvod visoke tehnologije. Trakice su proizvedene u više nivoa koji sadrže elektrode ubačene korištenjem sofisticirane procedure. Biološki supstrat – glukoza oksidaza – je smješten u reakcionoj zoni trakice putem visoko preciznog dispenzera. Glukoza oksidaza je enzim koji reaguje sa glukozom u krvi na vrlo specifičan način. Tokom ove reakcije proizvede se određena količina struje koja na ekranu daje rezultat nivoa šećera u krvi.
ZU Expera Pharmacy | Sva prava zadržana © 2020
Powered by limun.co