+387 55/490-197office@experapharmacy.com
Pratite nas:Expera Pharmacy Faccebook profilExpera Pharmacy Instagram profil
Mi brinemo o svakom
pacijentu!
×

Promocije

Besplatna usluga Pre-line oksigenizacije lica i pregled vlasišta uz promociju Vital Plus asortimana

Tema
Vital + Active
Akcija
Vital + Active promocija i besplatna usluga pregleda kože lica i vlasišta
Period i lokacija
09. mart (10-14h) - Apoteka br. 4 /Vojvode Radomira Putnika bb, Istočno Sarajevo/
13. mart (10-14h) - Apoteka br. 74 /Gavrila Principa 1, Bijeljina/
18. mart (12-16h) - Apoteka br. 59 /Cara Dušana 68, Lopare/
Opis

Tretmani za lice

Analizirajući različite faze starenja kože, istraživačka laboratorija Vital Plus Active stvorila je preparate za kožu s aktivnim sastojcima koji omogućuju funkcionalnost, dermoafinost i seboafinost.

Sinergija funkcionalnih aktivnih sastojaka i pomoćnih supstanci omogućila je inovativne tretmane pomoću seboafina (slični masnoći) i dermoafina (koža ih prepoznaje i upija) koji prodiru duboko u kožu i podržavaju normalne fiziološke procese kožnog tkiva. Cilj je poboljšati i usporiti proces starenja kože kroz tri osnovna djelovanja (hranjenje, zaštita i obnova) i tako pospješiti fiziološke aktivnosti koje su neophodne za lijepu i zdravu kožu tokom godina.

Tretmani za vlasište

Problemi na vlasištu su različiti od problema s kosom te kao takvi se rješavaju s dermoaktivnim tretmanima specifičnim za kožu. Analizirajući upravo te strukturne i funkcionalne razlike, Vital Plus Active stvorio je liniju tretmana za lokalni nanos na kožu specifičnu za anomalije vlasišta.

Formulacije su napravljene s ciljem da uravnoteže pilosebacealni proces bez da pri tome narušavaju osjetljiv mikroambijent vlasišta. Osim toga, formulacije su obogaćene s aktivnim sastojcima biljnog porijekla koji poboljšavaju biološke procese koji su odgovorni za prekid životnog ciklusa vlasi, počevši od pravilnog čistećeg djelovanja bez da se pri tome narušava prirodna zaštita i pH kože vlasišta. Tretmani Vital Plus Active su dermokozmetički preparati za posebnu namjenu, dermoafini i seboafini. Aktivni sastojci su biljnog porijekla, klinički i dermatološki testirani. Tretmani su mikrobiološki ispravni i u prodaji isključivo u ljekarnama.

ZU Expera Pharmacy | Sva prava zadržana © 2020
Powered by limun.co