+387 55/490-197office@experapharmacy.com
Pratite nas:Expera Pharmacy Faccebook profilExpera Pharmacy Instagram profil
Mi brinemo o svakom
pacijentu!
×

Promocije

CRNI PETAK: -20% Naturella i Always, -10% Pampers

Tema
CRNI PETAK
Akcija
Snižena cijena -20% na asortimane Naturella i Always, -10% na Pampers asortiman
Period
23 - 27. novembar 2022.
Lokacije
Sve detaljnije informacije u vezi dostupnosti artikala možete provjeriti sa apotekama, brojevi telefona na LINK

Naturella

Naturella je lansirana u Meksiku prije 15 godina kao prva linija ženskih proizvoda napravljenih od prirodnih sastojaka poput pamučnih vlakana i kamilice.

Danas je brend u vlasništvu Procter & Gamblea i distribuira svoje proizvode širom svijeta. Glavna karakteristika Naturella je upotreba ekstrakta kamilice u svojim proizvodima.

Posebnost Naturella uložaka i tampona je upotreba esencije kamilice koja djeluje umirujuće, ne iritira kožu i daje prijatan osjećaj ugode. Upravo fitoncidi prirodne komponente, cvijeta kamilice, daju utjehu ženama svakog novog dana. Svi proizvodi marke Naturella su hipoalergeni, što je potvrđeno odgovarajućim certifikatom.

Always

Always je brend u vlasništvu Procter & Gamble (P&G), koji od 1984. godine inovira i unapređuje kvalitet zdravlja žena. Proizvodnja dugih higijenskih uložaka, ultra tankih uložaka, gaćica i vlažnih maramica dio su proizvoda kompanije.

Brend Always je prvi put predstavljen na eksperimentalnim tržištima u Sjedinjenim Državama u proljeće 1983., a zatim na nacionalnom nivou u maju 1984. Do kraja 1984. Always je globalno lansiran u Ujedinjenom Kraljevstvu, Kanadi, Francuskoj, Njemačkoj i Africi.

Ova marka je ženama učinila menstruaciju lakšom i ugodnijom. Prema iskustvima ginekologa i dermatologa u posljednjih 20 godina, Always proizvodi ne izazivaju rast mikroba i vrlo su nježni i hipoalergeni u kontaktu sa kožom i sluzokožom. Osigurati da su ovi proizvodi sigurni za milione žena koje ih koriste je temelj svega što kompanija radi.

Prema Alwaysu, "Uvijek smo sigurni u kvalitet i sigurnost svakog sastojka u našim proizvodima i ponosni smo što dijelimo naše podatke jer nam ništa nije važnije od vaše dobrobiti."

Pampers

Pampers je američki brend s visokokvalitetnim pelenama koje su dizajnirane za jednokratnu upotrebu. Ovaj brend je posvećen razvoju zdravlja bebe. Svrha kompanije Pampers je da služi porodicama i njihovim mališanima.

Pampers ostaje posvećen pomaganju bebama, podršci roditeljima i zaštiti svijeta od nehigijenskog okruženja. Ne samo pelene, pampers takođe proizvodi pantalone, maramice i još mnogo proizvoda za jednokratnu upotrebu za vaše bebe.

Priča o Pampersu je mnogo više od inovacije. Uspjeh brenda Pampers vođen je dosljednim nastojanjem da ispuni svoju svrhu brige o sretnom i zdravom razvoju svih beba.

Na primjer, znamo da je biti roditelj jednako izazovno i nagrađujuće. Zato je Pampers stvorio Pampers Village Parenting Panel, grupu profesionalaca odabranih iz svih područja trudnoće i razvoja djeteta koji pružaju najnovije savjete i informacije kako bi pomogli dobrobiti beba i roditelja.

Danas se Pampers proizvodi u skoro 30 proizvodnih pogona u 25 zemalja, a dostupni su u više od 100 zemalja širom svijeta.

ZU Expera Pharmacy | Sva prava zadržana © 2020
Powered by limun.co