+387 55/490-197office@experapharmacy.com
Pratite nas:Expera Pharmacy Faccebook profilExpera Pharmacy Instagram profil
Mi brinemo o svakom
pacijentu!
×

Promocije

Besplatno određivanje vitaminsko-mineralnog statusa organizma od strane Lifeline predstavnika

Lifeline Expera Pharmacy apoteke
Tema
Lifeline
Akcija
Besplatna usluga određivanja vitaminsko-mineralnog statusa u organizmu od strane Lifeline predstavnika
Termini i apoteke
12. novembar (10-14h) - Apoteka br. 30 /Kralja Petra I bb, Višegrad/
11. novembar (11-14h) - Apoteka br. 53 /Svetosavska 27, Pale/
14. novembar (10-14h) - Apoteka br. 48 /Cara Lazara 10, Modriča/
25. novembar (09-15h) - Apoteka br. 44 /Miloša Crnjanskog bb, Bijeljina/
Opis

Lifeline

Lifeline proizvodi su namjenjeni ljudima koji vode računa o kvalitetu života. Zdravlje je naš najveći resurs. Blagovremena briga o zdravlju donosi ravnotežu i harmonizuje ljudski organizam.

Lifeline proizvodi izrađeni su od pažljivo odabranih sirovina po najstrožim evropskim i svjetskim zahtjevima za kvalitet. Svi Lifeline proizvodi podliježu rigoroznoj kontroli nadležnih institucija gdje se potvrđuje i kontroliše sastav, stabilnost i mikrobiološka čistoća. Svaki proizvod ima opsežnu analitičku i proizvodnu dokumentaciju.

Stalna težnja ka višem i boljem kvalitetu dovela je do pet linija proizvoda vrhunskog kvaliteta. Svi oni, osmišljeni su da korisnicima obezbijede maksimalno dejstvo i pruže zadovoljstvo zdravog i ispunjenog života.

  • Lifeline Active
    Lifeline Active linija proizvoda je osmišljena da doprinese zdravom i aktivnom stilu života. Active proizvodi sadrže poznate aktivne supstance u kombinacijama koje obezbjeđuju sinergističko djelovanje i optimalnu iskoristljivost. U ovoj liniji su proizvodi koji obezbjeđuju pokret bez bola, koji pospješuju cirkulaciju, pamćenje i dobro raspoloženje.
  • Lifeline Balans
    Lifeline Balans linija proizvoda obezbjeđuje idealnu ravnotežu organizma, uz pažljivo kombinovane sojeve korisnih bakterija i aktivnih principa. Svi proizvodi iz ove linije se odlikuju izuzetnim kvalitetom sastojaka i kliničkim studijama, koje potvrđuju njihovo dejstvo. Balans proizvodi stimulišu odbrambenu sposobnost organizma kod čestih i ponavljanih infekcija, gastrointestinalnih poremećaja i oslabljenog imuniteta.
  • Lifeline Health
    Lifeline Health linija proizvoda je tu, da nam pomogne kod čestih tegoba koje mogu da nam umanje kvalitet života, ukoliko se pravovremeno ne tretiraju. Ovoj liniji pripadaju kremovi sa lokalnom primjenom koji donose brzo olakšanje, kod hemoroida, bolova u mišićima, kostima i zglobovima.
  • Lifeline Support
    Lifeline Support linija proizvoda obuhvata široku paletu proizvoda namjenjenih svakodnevnoj podršci organizma. U borbi sa stresom i vremenom, kada ne uspjevamo da unesemo sve potrebne sastojke putem hrane, iz Lifeline linije podrške, sa lakoćom dopunjavamo sve ono što nam nedostaje. Proizvodi iz ove linije, sadrže namjenski odabrane kombinacije vitamina, minerala, omega-3 masnih kiselina i aktivnih biljnih principa u preporučenim dnevnim dozama.
  • Linoderm
    Lifeline Linoderm linija predstavlja liniju kozmetike namjenjenu osjetljivoj i suvoj koži. Moćni sastojci iz prirode kao što su ulje žutog noćurka, vitamin E, ši puter, signalni proteini iz mlijeka, kao i različiti biljni ekstrakti donose nam luksuznu njegu po prihvatljivim cijenama.
ZU Expera Pharmacy | Sva prava zadržana © 2020
Powered by limun.co